CyrusOne a concediat 12% din totalul angajatilor

Furnizorul de centre de date CyrusOne concediaza un numar de 55 de angajati, economisind aproape 11 milioane USD.

 

Compania din Dallas a declarat ca a taiat locurile de munca intr-o declaratie luni, ca raspuns la o oferta mai mare si o cerere mai lenta in SUA. Angajatii afectati vor primi asistenta de tranzactionare si tranzitie, a spus compania.

 

Gary Wojtaszek, CEO CyrusOne, a declarat: „In semn de recunoastere a moderatiei continue a cererii de la clientii cu scara larga, o tendinta pe care am identificat-o prima data la sfarsitul anului 2018, credem ca este oportun sa reducem structura costurilor noastre pentru a alinia mai strans afacerea cu conditiile actuale ale pietei.

 

„Ne evaluam continuu structura cheltuielilor si am fost foarte proactivi in identificarea oportunitatilor de a genera eficienta, pe care aceasta actiune o sustine in continuare.”

 

Compania se asteapta sa cheltuiasca aproximativ 5,9 milioane de dolari in primul trimestru ca urmare a reducerilor de personal.

 

Stirea vine dupa un an slab pentru colo. In 2019, CyrusOne a negat un raport al Bloomberg ca are in vedere sa se vanda cu trei potentiali cumparatori.

 

In octombrie, CEO-ul Gary Wojtaszek a incheiat discutiile despre cumparare, spunand jurnalului de afaceri Dallas: „Asa cum puteti fi constienti, mai multe media au raportat, iar unii dintre voi au speculat ca suntem in discutii cu diversi terti cu privire la un potential vanzarea companiei.

 

„In prezent nu urmarim o vanzare a companiei”.

 

Intre timp, Matt Pullen, directorul general al Europei, va prelua de la fostul sef al afacerilor europene al CyrusOne, Tesh Durvasula, care a plecat in martie. Pullen provine de la Zenium, o companie care a fost achizitionata de CyrusOne in 2017 pentru 442 milioane USD.

 

„Apreciez foarte mult conducerea si dedicatia lui Tesh in ultimii sapte ani si contributia sa uriasa la cresterea si succesul lui CyrusOne”, a spus Wojtaszek.

 

„A fost un partener si un prieten minunat si ii doresc cel mai bun in eforturile sale viitoare.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.