Boeing Defense UK a dat in judecata ARK Data Centers

Contractorul militar Boeing Defense UK a dat in judecata Ark Data Centers pentru o disputa cu privire la furnizarea de servicii la Centrul de date Spring Park al lui Ark.

 

„Obiectul cererii se refera la un incident care a avut loc in urma cu aproape doi ani, iar cauza incidentului a fost identificata si rectificata la acel moment”, a declarat directorul comercial Ark, Simon Burrage. „Aparam revendicarea si suntem in comunicare cu asiguratorii nostri, furnizorii nostri terti si Boeing pentru a ne asigura ca cererea va fi gestionata profesional pana la o concluzie.”

 

Mai multe detalii despre proces, raportate pentru prima data de The Sunday Times, nu sunt inca cunoscute. Boeing a refuzat sa comenteze.

 

Boeing Defense UK, o filiala a gigantului aerospatial american, Boeing, a inaintat actiunea impotriva filialei Ark, Spring Data Park, la sfarsitul lui 2019.

 

De asemenea, Ark deruleaza Crown Hosting, o asociere comuna cu Cabinetul britanic care ofera marea majoritate a serviciilor de centre de date din sectorul public din Marea Britanie.

 

Facilitatea din centrul procesului, in Spring Park, este amplasata pe un campus de 38 de acri cu sediul in Corsham, Wiltshire. Construit in conformitate cu standardele de gradul III, site-ul a fost anterior detinut de Ministerul Apararii si este folosit in prezent de Ministerul Justitiei, Ministerul Justitiei, UKCloud si altii. Boeing este listat ca client intr-o postare pe blogul din 2017.

 

Spring Park gazduieste cinci cladiri ale centrelor de date, dintre care trei au fost operationale in vara anului 2019. Fiecare consta din mai multe sali de date, cu putin sub 200.000 mp de spatii albe disponibile in total.

 

De asemenea, compania opereaza un centru de date din Cody Park, Farnborough, si construieste o instalatie la marginea Londrei. In decembrie 2019, compania a achizitionat terenuri in Longcross, Chertsey pentru un centru de date de 385.000 mp.

 

Achizitia a venit dupa ce Ark a luat un imprumut de 450 milioane lire sterline cu ING pentru proiecte de extindere.

 

Boeing se ocupa in prezent de dezastruosele aeronave 737 Max, unde un proiect grabit a dus la prabusirea a doua avioane, costand 346 de vieti. Compania se asteapta ca cei 737 Max sa conduca la pierderi de pana la 10 miliarde de dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.