Iron Mountain counstuieste un nou centru de date in Virginia de Nord

Iron Mountain construieste un alt centru de date in campusul sau Manassas, in judetul Prince William, Virginia de Nord. Prima etapa a proiectului VA-2 va fi finalizata in primul trimestru 2020 si va fi construita in apropierea actualului centru de date VA-1 al campusului.

 

Operatorul din centrul de date din Boston a declarat ca instalatia este in desfasurare din cauza unei cereri atat de mari din partea clientilor sai. Virginia de Nord este cel mai mare hub de centre de date din lume si, prin urmare, este un loc foarte favorabil pentru infiintarea spatiilor de colocare si hiperscalers. VA-1, intr-o zi medie, are in jur de 100 de clienti si vanzatori care lucreaza la cladire, iar Iron Mountain se asteapta ca aceasta trend sa creasca.

 

Iron Mountain a deschis VA-1 de 80 milioane USD in 2017, acoperind 15.000 mp si o capacitate de 10.5MW. Compania a spus anterior ca intentioneaza sa cheltuiasca mai mult de 350 milioane USD pentru a-si extinde amprenta din Virginia de Nord. Potrivit Departamentului pentru Dezvoltare Economica al Judetului Printului William, acest proiect cel mai recent va costa in jur de 225 milioane dolari la finalizare.

 

Mark Kidd, VP executiv si GM al Iron Mountain Data Centers, a declarat: „Suntem incantati sa ne extindem prezenta pe cea mai mare piata a centrelor de date din lume si, in acelasi timp, sa continuam angajamentul nostru pentru dezvoltarea economica in dinamicul William County.”

 

„Dezvoltand o capacitate suplimentara in Manassas, vom putea continua sa oferim clientilor nostri capacitate de centre de date din clasa de intreprindere special destinata sa rezolve provocarile lor de arhitectura IT in evolutie.”

 

Christina Winn, director executiv al Departamentului de Dezvoltare Economica al Regatului Prince William, a adaugat: „Iron Mountain este un agent de schimbare in lumea centrelor de date. Suntem mandri sa spunem ca incepem in judetul Prince William.

 

„In campusul sau din judetul Prince William, liderul centrului de date a facut spatiu pentru clienti sa-si extinda amprenta si sa ofere spatii de birou si depozitare pentru peste 100 de lucratori. Acest model de centru de date aduce mai multe locuri de munca in judetul Prince William si este benefic pentru industrie, contribuabili si navetisti. ”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.