iomart deschide un datacenter LDex in Manchester

Compania scotiana de cloud si colo, iomart intentioneaza sa infiinteze un centru de date in Manchester.

 

Compania va dezvolta instalatia LDeX3 din campusul LDeX din Parcul Trafford, adiacent celorlalte doua site-uri ale sale, dupa ce a achizitionat LDeX in decembrie 2018.

 

Centrul de date de 10.000 mp va fi construit conform specificatiilor de nivel III si va adauga pana la 300 de rafturi. Proiectul este in derulare in prezent, dar un reprezentant al companiei a declarat pentru DCD ca este inca „in stadii incipiente”.

 

Un purtator de cuvant a mai spus: „Nivelul 3 este unul dintre cele mai inalte standarde, ceea ce inseamna ca centrul de date are sisteme, protocoale si echipamente pentru a permite personalului sa efectueze upgrade-uri, remedieri si / sau schimbari fara a intrerupe serviciile pentru clienti.

 

„Iomart va face o investitie semnificativa in site pentru a raspunde cererii crescande de servicii de date center si cloud computing in zona Manchester.”

 

CEO Angus MacSween a declarat: „Suntem in fazele finale de planificare a investitiilor in centrul de date din Manchester, achizitionat odata cu achizitia LDeX.

 

„Aceasta investitie, pe care ne propunem sa o asiguram, va aduce cu ea [o] certificare oficiala de nivel 3, va fi un plus bine primit in sectorul tehnologiei si comunicatiilor in crestere rapida din zona Manchester”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.