Princeton Digital Group a achizitionat IO Singapore

Princeton Digital Group (PDG) a dat startul unei extinderi de 500 de milioane de dolari, cumparand terenuri in China si resturi de active in Singapore, din vanzarea recenta a centrelor de date IO din SUA.

 

Princeton Digital Group cu sediul in Singapore a declarat ca a achizitionat terenuri pentru dezvoltarea centrelor de date in Nanjing, Nantong si Wuxi – mari orase industriale din provincia Jiangsu din jurul Shanghai-ului. Acestea au fost „locatii strategice pentru crestere”, se arata intr-un comunicat.

 

Princeton Digital Group a spus ca a inceput sa construiasca si un campus pentru centre de date de 40 MW in Shanghai. Era sa inceapa sa functioneze la inceputul anului viitor.

 

Rangu Salgame, presedinte si director general al PDG, a declarat ca construieste un „portofoliu de infrastructura digitala mult-miliarde de dolari, pan-asiatic”. Aceste oferte au reprezentat o parte semnificativa a planului respectiv. Declaratia sa nu spunea cati bani a investit in niciunul dintre ei.

 

Insa, in Singapore, PDG a spus ca a achizitionat intreaga afacere a centrelor de date care a ramas dupa ce Iron Mountain a cumparat centre de date IO pentru 1,34 miliarde USD. Iron Mountain a lasat instalatia din IO din Singapore din afacere, deoarece a cumparat deja una acolo in 2017. Achizitia IO Singapore a PDG a constat intr-un singur centru de date din Ang Mo Kio.

 

Anuntul sau a aparut abia la doua luni dupa ce a necesitat 70% dintr-o societate mixta care gestioneaza centre de date ale operatorului de telecomunicatii din Indonezia XL Axiata. PDG a spus ca acum este singura companie cu centre de date din China, Singapore si Indonezia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.