Digital Realty deschide cel de-al 2-lea centru de date din Dublin

Digital Realty si-a deschis cel de-al doilea centru de date pe campusul Profile Park din Dublin, Irlanda.

 

Unitatea 5MW este situata la 30 de minute la vest de centrul orasului si aduce investitia totala a Digital Realty in Irlanda la peste 200 milioane de euro (224 milioane de dolari). Centrul de date pentru investitii imobiliare a declarat, de asemenea, ca va dezvolta in continuare cele doua facilitati Clonshaugh, la nord de Dublin.

 

„Noua noastra investitie in Profil Park si investitiile in curs in Irlanda ne subliniaza increderea ca sectorul tehnologic din regiune va continua sa creasca. Cercetarile noastre arata ca factorii de decizie din acest sector impartasesc acest optimism si se asteapta ca piata sa infloreasca in deceniul urmator „, a declarat Val Walsh, reprezentantul SVP de la Digital Realty.

 

„Noua facilitate a fost construita pe baza unui standard de calitate de varf, care mentine standardele globale ale Digital Realty si stabileste standardul de referinta pentru centrele de date din intreaga lume. Pe masura ce continuam sa investim si dezvoltam campusul, vom continua sa inovam in proiectarea si constructia centrului de date. ”

 

Digital Realty, care detine si un al cincilea centru de date Dublin din Blanchardstown, ar putea sa-si extinda si mai mult prezenta. Site-ul web al consultantului inginer Cundall constata ca „site-ul Greenfield de 10 hectare, situat in Digital Profile Park Dublin, este capabil sa sustina dezvoltarea in etape a aproximativ 11,5MW de spatiu centru de date in patru cladiri separate intr-un campus dedicat, ft de spatiu. ”

 

Zona Parcului de profil gazduieste, de asemenea, un centru de date Google de 150 milioane de euro ($ 168m), precum si centrele de date Equinix si CyrusOne din apropiere.

 

Dar alimentarea boom-ului din centrul de date din Irlanda sa dovedit dificila – la nord de Parcul de profil este Grange Castle Business Park, unde Microsoft a creat 16 generatoare de gaze pentru a furniza 18MW pentru centrul sau de date.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.