DOJ aproba achizita IBM a companiei Red Hat in valoare de 34 miliarde $

Departamentul de Justitie al SUA a aprobat achizitionarea de catre IBM a companiei planificate de solutii software de cloud open source, compania Red Hat, de 34 miliarde de dolari.

 

Anuntat in luna octombrie a anului trecut, afacerea – cea mai mare din istoria IBM – mai are inca cateva organisme de reglementare, ceea ce se asteapta sa se intample in a doua jumatate a anului. Aceste organisme includ autoritatile de reglementare regionale din Europa si din China.

 

„IBM a fost informata ca Departamentul de Justitie al Statelor Unite a incheiat revizuirea achizitiei propuse de IBM de Red Hat fara remedii sau conditii si a primit o notificare de incetare anticipata a perioadei de asteptare in conformitate cu Hart-Scott-Rodino Antitrust Improvements Act din 1976″ IBM a spus intr-o depunere cu SEC.

 

„IBM si Red Hat continua sa colaboreze cu autoritatile de concurenta din alte jurisdictii, iar IBM continua sa astepte incheierea tranzactiei in a doua jumatate a anului 2019.”

 

Dupa inchidere – orice conditii de reglementare neprevazute – Red Hat se va alatura echipei IBM Hybrid Cloud ca o unitate distincta si isi va mentine echipa actuala de management si sedii, facilitati, marci si practici.

 

„Achizitionarea Red Hat este un schimbator de jocuri, schimband totul despre piata cloud”, a declarat Ginni Rometty, presedinte si presedinte al IBM, anul trecut.

 

IBM va deveni primul furnizor de cloud hibrid din lume, oferind companiilor singura solutie cloud deschisa care va debloca intreaga valoare a cloud-ului pentru afacerile lor. Majoritatea companiilor de astazi sunt doar 20% de-a lungul calatoriei prin cloud, inchiriand puterea de calcul pentru a reduce costurile Urmatoarea 80 la suta are scopul de a debloca valoarea reala a afacerilor si de a stimula cresterea, acesta fiind urmatorul capitol al cloud-ului. „

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.