Cyxtera va lansa o noua facilitate in Frankfurt

Cyxtera a anuntat o extindere in trei directii in Europa cu un nou centru de date in Frankfurt si extinderi planificate in Amsterdam si Londra.

Centrul de date de 3MW din Frankfurt, al doilea al companie in oras, se va lansa in luna iulie, impreuna cu expansiunea din Londra. Expansiunea de la Amsterdam este asteptata in cursul acestui an.

 

Noul centru de date si extinderea londoneza vor aduce amprenta europeana a companiei Cyxtera la 650.000 de metri patrati si 34MW de putere, in mare parte datorita prezentei considerabile a companiei in Londra.

 

Operatiunea Cyxtera din Londra consta in cinci facilitati in valoare totala de 16.000 mp de spatiu si 30MW de putere utilitara. Extinderea va adauga 30.000 mp la centrul de date Slough din centrul Londrei.

 

Alex Pearson, vicepresedinte senior pentru vanzarile internationale la Cyxtera, a declarat: „Cresterea prezentei noastre in Londra si Frankfurt este cheia pentru satisfacerea cererii crescande pe care o vedem din industrii, inclusiv sectoarele financiar, de fabricatie si tehnologie. Europa este o regiune cheie pentru Cyxtera si clientii nostri, asa ca aceasta extindere este o progresie naturala. ”

 

Cyxtera a fost formata atunci cand CenturyLink a vandut bratul centrului de date unui consortiu condus de BC Partners si incluzand Medina Capital Advisors si Longview Asset Management.

 

Ca parte a vanzarii de 2,3 miliarde de dolari, afacerea a fost combinata cu firmele Medina Capital pentru securitate si analiza de date – inclusiv Cryptzone, Catbird, Easy Solutions si Brainspace – si au numit-o Cyxtera Technologies.

 

Cyxtera ruleaza 57 de centre de date la nivel mondial, consumand 195 megawati de putere pe o suprafata de 241.500 mp .

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.