Colt DCS achizitioneaza un spatiu in Osaka pentru a construi un data center de 30 MW

Operatorul de data centere Colt DCS a cumparat un site din Osaka, Japonia, pe care compania intentioneaza sa construiasca un data center de 30MW.

 

Spatiul hyperscale din Osaka va fi prima din regiune pentru Colt DCS, urmand ca lucrarile de constructii  sa inceapa in cursul acestui an.

 

Colt DCS are deja doua spatii hyperscale in Japonia, ambele fiind in Inzai la est de Tokyo.

 

Richard Wellbrock, vicepresedintele imobilului Colt Data Center Services, a declarat: „Achizitia site-ului si continuarea focusului si a investitiei noastre in Japonia este condusa de clientii nostri hyperscale care au nevoie de cerinte de capacitate mare si necesita solutii fiabile si scalabile.

 

„Suntem increzatori ca inregistrarea noastra in domeniul construirii si furnizarii de facilitati hyperscale va fi capabila sa sustina afluxul de furnizori de servicii cloud din tara in timp ce continua sa isi extinda operatiunile. Achizitia site-ului de la Osaka reprezinta un nou pas inainte pentru a ne consolida in mod semnificativ pozitia in APAC, precum si ca dovada ca strategia noastra bancara de terenuri ramane solida „.

 

Colt DCS opereaza 24 de centre neutre de transport la nivel global si a construit si a exploatat data centere de mari dimensiuni si a furnizat servicii de colocare a data centerelor pentru mai mult de 20 de ani.

 

Equinix, NTT Comms si Microsoft au construit deja centre de date in Osaka – regiunea este a doua cea mai mare piata economica din Japonia dupa Tokyo.

 

Google a lansat prima regiune a cloud-ului japonez in Tokyo in 2016 si se asteapta sa lanseze o regiune a cloudului Osaka in acest an.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.