Producatorii de servere actualizeaza portofoliul de produse cu cele mai recent Intel Xeon

Intel lanseaza a doua generatie de procesoare scalabile Intel Xeon, iar producatorii de servere si-au actualizat portofoliile.

 

Liniile de produse reinnoite includ variantele procesoarelor Intel Cascade Lake, memoria persistenta Optane DC si alte anunturi noi.

 

Lenovo: 15 servere ThinkSystem si cinci aparate ThinkAgile vor veni acum cu Cascade Lake. De notat este o implementare de opt socket-uri mari, cu pana la 448 fire si 24 TB de memorie persistenta Optane DC. Lenovo va oferi, de asemenea, sistemele prin intermediul produsului Lenovo TruScale, noul sau produs bazat pe abonament, calculat ca serviciu.

 

Dell EMC: Serverele PowerEdge ale companiei, pe care le sustine ca sunt portofoliul de servere de top din lume, vor oferi Cascade Lake, precum si memoria persistenta Intel Optane DC si SSD-urile Intel Optane DC. Dell spune ca serverele PowerEdge cu noile procesoare ofera o crestere de pana la 40% a performantei pentru aplicatiile de baza, insa rezultatele efective vor varia probabil.

 

Supermicro: Toate serverele X11 ale companiei, sistemele de stocare si Server Building Block Solutions vor fi actualizate, totalizand aproximativ 100 de tipuri de sisteme. Printre acestea se numara sistemele BigTwin, FatTwin, SuperBlade si Ultra SuperServers.

 

Fujitsu: intregul portofoliu de servere x86 al companiei, sub numele de produse de servere PRIMERGY si PRIMEQUEST, va oferi memorie persistenta Cascade Lake si Optane DC.

 

Cisco: serverele UCS ale companiei vor oferi memorie persistenta Cascade Lake, Optane DC cu capacitati de module de 128 GB, 256 GB si 512 GB si suport pentru memorie DIMM de 256 GB DDR4 2933 MHz.

 

Cray: Compania supercomputer ofera acum procesoare Intel Xeon Gold 6200 si procesoare Intel Xeon Platinum 8200 in sistemele CS500 si XC50 HPC.

 

Penguin Computing: Familia Relion de servere bazate pe Linux ofera acum Cascade Lake, inclusiv procesorul de ultima generatie Intel Xeon Platinum 9200. Sunt disponibile, de asemenea, module de memorie persistente Optane DC.

 

TYAN: Linia completa de platforme HPC, cloud computing si platforme de stocare a subsidiarelor MiTAC Computing Technology Corporation va oferi Cascade Lake.

 

Sistemele Mercury: Mercury, concentrat pe industria apararii, industriei aerospatiale si ale industriei de informatii, a dezvaluit serverul de blade EnsembleSeries HDS6605, care contine 22 de nuclee si 1,9 GHz Cascade Lakes.

 

Tehnologii avansate de clustering: Furnizorul de solutii personalizate HPC va oferi clientilor Xeon-urile, in  special la chip-urile de varf de pana la 4.4 GHz.

 

XTREME-D: Compania norocoasa japoneza HPC a anuntat lansarea modelului XTREME-Stargate G2 cu noile cascade Lakes.

 

Ne asteptam ca inca cativa producatori sa detalieze actualizarile in zilele urmatoare .

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.