Schneider Electric si Cisco ofera micro data centere preambalate

Schneider Electric a anuntat o versiune a micro data centerelor sale  APC care contin echipamente Cisco HyperFlex.

 

Produsul comun, anuntat la un summit de presa la centrul tehnologic al companiei Schneider Electric din Andover, Massachusetts, va fi disponibil pre-integrat si poate fi personalizat pentru a satisface nevoile pietei specifice. Design-ul micro data centereului APC este autonom, are securitate fizica si poate fi gestionat si monitorizat de la distanta. Integrarea va facilita selectarea si distribuirea de catre partenerii de distributie a canalelor.

 

Cele doua companii au avut un parteneriat de lunga durata, in care Schneider Electric si-a integrat produsele de management al produselor EcoStruxure IT cu managerul UCS, produsul de management Cisco pentru HyperFlex. Anul trecut, intreaga gama de micro data centere APC NetShelter SX a fost certificata de Cisco, astfel incat partenerii canalului pot umple si livra unitatile mai repede.

 

Schneider Electric si Cisco au prezentat un data center de 12U in Andover, instalat intr-o carcasa Schneider CX, cu suruburi, izolare fonica si o fascada din lemn, ceea ce il face adecvat pentru utilizarea in medii de birouri, amestecandu-se cu mobilierul de birou.

 

Aceasta a fost doar o versiune demo. Exista sase versiuni de baza disponibile: CX pentru birouri, SX pentru medii IT standard si FX pentru medii dure, in inaltimi de 24U sau 42U.

 

„Clientii au solicitat solutii la cheie pentru a imbratisa complet HCI”, a declarat Ram Srinivasan, manager de program la Cisco. „Avem un portofoliu pentru orice dimensiune sau mediu.”

 

„Ideea este ca este simplu si eficient de instalat”, a declarat Scott San Antonio, manager de alianta la Cisco. „Are o multitudine de aplicatii.” Aranjamentul nu este exclusiv, au spus ambii purtatori de cuvant.

 

„Produsele pretestate au o rata a defectelor de 7% mai mica atunci cand sunt livrate”, a declarat Jamie Bourassa, VP al Schneider’s Edge Computing Initiative. Compania are, de asemenea, aranjamente ecosistemice cu alti parteneri, printre care HPE, Fujitsu si Lenovo. Aceste oferte produc „o crestere de 2 ori a profitului pentru canal”, a spus Bourassa.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.