NextDC va furniza DCaaS pentru guvernul de stat din Queensland

NextDC va furniza guvernului Queensland solutii de datacenter ca si serviciu (DCaaS) de la facilitatile sale din Brisbane.

 

Compania australiana colo este al doilea furnizor care se alatura panoului furnizorilor ICT din guvernul Queensland, dupa Data Center Pulse.

 

In cadrul numirii, NextDC va furniza guvernului statului conditii prealocate si preturi de la data centerele sale  B1 si B2 Brisbane.

 

„Numirea NextDC la panoul de furnizori pentru serviciile de data centere este un pas important inainte pentru guvernul Queensland”, a declarat Craig Scroggie, CEO al furnizorului Colo. „Am construit cele mai avansate, conectate si extrem de sigure data centere din Brisbane pentru a sustine nevoile crescande pentru clientii nostri.”

 

„Suntem incantati sa colaboram in mod oficial cu guvernul din Queensland, impartasim aceleasi valori in pasiunea noastra pentru inovare, folosind tehnologia pentru a avansa afacerile si a le face in mod responsabil si etic in sprijinul conducerii noilor oportunitati si a unui viitor mai bun, resurse pentru generatiile viitoare. ”

 

A fi numit in acest panou va fi o mare victorie pentru companie. Luna trecuta, NextDC a lansat rezultatele semestriale, aratand ca operatorul de data centere a scazut cu 2,1 milioane USD (3 milioane de dolari SUA) dupa o batalie de doi ani pentru recuperarea proprietatilor de la un actionar majoritar.

 

Compania opereaza noua data centere in Australia, care vizeaza o capacitate totala de 300MW.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.