dell,gaming,pc,fortnite,apex legends,google

Marina SUA a anuntat luni ca a acordat companiei Dell Technologies un contract IT in valoare de 231 de milioane de dolari.

Conform acordului, Dell va furniza Marinei licente VMware, mentenanta pentru software si alte servicii, inclusiv infrastructura cloud si data center, in urmatorii patru ani.

Marina SUA si-a propus sa isi mute toate sistemele IT in cloud pana in 2021. Planuieste sa accelereze acest proces cu ajutorul companiilor comerciale de cloud, care vor furniza servicii si infrastructura. Inainte de a alege Dell, Marina a contactat 895 de vanzatori, si a primit trei oferte.

Contractul cu Dell are o durata de patru ani, si va furniza produse VMware, si servicii de retelistica, securitate, stocare, functii de virtualizare a retelelor, virtualizarea aplicatiilor, si instruire. Toate acestea ar putea ajunge la o valoare estimata de 231 de milioane de dolari, si vor fi gata pana pe 7 martie 2023.

Departamentul de Aparare din SUA a publicat luna trecuta strategia sa cloud, mentionand ca in trecut „nu a primit instructiuni clare despre cloud, adoptie si migrare, si nu poate pune la punct un plan coerent.”

„Lipsa de indrumare a generat dificultati pentru departament, reusing cu greu sa imbratiseze capabilitatile IT moderne, sa beneficieze de eficienta si capacitatea serviciilor de cloud publice, si sa continue sa evolueze in pas cu tehnologia.”

Pentru guvern, beneficiile migrarii catre un sistem cloud sunt similare celor experimentate de afacerile traditionale. „Mutarea infrastructurii din administrarea departamentului catre facilitati cloud, ne va ajuta sa profitam de ritmul accelerat al actualizarilor software si hardware.”

Furnizorii de servicii cloud pot muta sarcinile in interiorul data centerelor, astfel ca actualizarile nu vor fi simtite de clienti. Hardware-ul defect, sau care prezinta vulnerabilitati, este schimbat constant, iar mentenanta software-ului este indeplinita cu strictete.

Preluat de pe Data Center Dynamics

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.