microsd,card,memorie,google,samsung,youtube

In teorie poti avea acum un smartphone cu 2 TB de memorie. Spun in teorie pentru ca ai avea nevoie de un smartphone de 1TB si de noul card microSD 1TB de la Western Digital.

Lansat la Congresul Mobil Mondial, care a avut loc in Barcelona, Western Digital nu propune doar mai multa memorie, ci si o viteza mai buna cand vine vorba de scris si de citit fisiere de pe card.

Cardul microSD poarta numele de SanDisk Extreme UHS-I microSDXC, si poate dezvolta viteze de pana la 160MB/secunda pentru citire, si 90 MB/secunda pentru scriere, insa vei avea nevoie si de un dispozitiv care sa poata suporta aceste viteze.

Pretul este cel putin piperat, si anume 449.99 de dolari. Exista si o versiune mai mica, de 512 GB, iar acesta va costa 199.99 de dolari.

Compania crede ca utilizatorii au inceput sa ceara continut de inalta calitate, de unde vine si nevoia pentru mai multa memorie de stocare.

„Oamenii au incredere in bradul SanDisk, clientii stiu ca scopul nostru este sa capturam si sa stocam lumea. Incercam constant sa furnizam consumatorilor cea mai buna experienta posibila, in asa fel incat acestia sa poata stoca si distruibui continutul pe care il considera important”, a spus Brian Pridgeon, director de marketing pentru produsele SanDisk la Western Digital.

Atat cardul de 1 TB, cat si cel de 512 GB sunt deja disponibile pentru precomanda. Distribuirea acestora va incepe in luna aprilie.

Preluat de pe IT Pro Portal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.