silverpeak ce este un data center ce este server

Companiile de investitii Silverpeak, Legacy si Oaktree au achitionat data centere in Cleveland si Cincinnati.

Trio-ul de investitori a achizitionat doua facilitati de la PNC Bank, impreuna cu un portofoliu de birouri si cu un spatiu industrial.

Tripla amenintare

Cu o suprafata de podea de 6500 de metri patrati, si o capacitate imediata de 6.7 MW, ambele data centere sunt gandite pentru a rezolva sarcini de inalta performanta, si sunt echipate cu cabinete cu racire lichida.

In ultimele 12 luni, Silverpeak si Legacy au investit in peste 50.000 de metri patrati de spatiu, si mai mult de 24MW de putere, impartiti in cinci facilitati.

“Suntem multumiti sa investim alaturi de Legacy si Oaktree intr-un sector unde cererea pentru servicei de calitate este in crestere”, a spus Brad Lebovitz, director la Silverpeak.

“Adaugarea acestor active ne va ajuta nu doar sa ne extindem prezenta in sector, ci ne va introduce si pe pietele marginale, unde oferta este limitata.”

Silverpeak este o companie de investitii care se concentreaza pe imobiliare, energie si credite, si a investit de la infiintarea sa din 2010 si pana acum, peste 17 miliarde de dolari.

CEO-ul Legacy, Jay Rappaport, a adaugat: “Cu aceasta achizitie, avem acum o capacitate de 32 MW, si o prezenta pe mai multe piete, inclusiv Cincinnati, Cleveland si Virginia de Nord. Noile data centere au fost construite de o institutie financiara majora, iar in fiecare facilitate au fost investiti peste 60 de milioane de dolari. ”

Legacy detine si administreaza un portofoliu de active imobiliare in SUA, care valoreaza peste un miliard de dolari.

Cunoscut in trecut drept Orion Reo, Oaktree Capital are mai mult de 950 de angajati distribuiti in 18 orase din lume, si detine active in valoare de 120 de miliarde de dolari, inclusive o investitie in trei data centere pe gaz din Dublin.

Preluat de pe Data Center Dynamics

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.