coresite stiri servere stiri datacenter

CoreSite Realty Corporation a deschis cel de-al doilea data center intr-un campus din Washignton DC, numindu-l, din lipsa de creativitate, DC2.

Noua facilitate ofera mai mult de 2200 de metri patrati de spatiu.

Desi nu a fost inca anuntata oficial, pe site-ul companiei au aparut imagini care dezvaluie adresa facilitatii, si anume Franklin Court, 1099 14th Street.

Asfel, data centerul este imediat langa cealalta facilitate a CoreSite, DC1, care masoara 2000 de metri patrati, si la doar 30 de km de campusul companiei din Reston, Virginia, care are in jur de 124.000 de metri patrati.

„DC2 extinde ecosistemul nostru, deja robust, si ne va ajuta sa le furnizam clientilor unul dintre cele mai interconectate campusuri de data centere din Washingto, DC. Adaugarea acestei facilitati, cu un design eficient, le ofera afacerilor locale si agentiilor guvernamentale o solutie pentru aplicatiile cloud critice, cu cerinte de inalta performanta, si serveste in acelasi timp ca punct de interconectare cu pietele din nordul Virginiei.”, a declarat Juan Font, vicepresedinte al CoreSite.

C1 s-a dovedit a fi destul de popular printre tranzactionisti, datorita locatiei apropiate de sediile Departamentelor SUA pentru Munca, Comert si Trezorerie.

Pe langa Washington, DC si Virginia de Nord, CoreSite opereaza data centere si in Boston, Chicago, Denver, Los Angeles, Miami, New York si regiunea Sillicon Valley.

 

Preluat de pe Data Center Dynamics

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.