Huawei data center hardware server

Constructia Huawei a facilitatii din Johannesburg va incepe luna viitoare.
Gigantul Huawei va deschide doua data centere in Africa de Sud.
Prima dintre cele doua locatii va fi localizata in Johannesburg, iar lucrarile vor incepe in martie. Va urma apoi o a doua locatie in Cape Town.

Compania a spus ca va sustine serviciile locale de cloud bazandu-se pe politicile locale si pe cerinte, ca parte a planului sau pentru un continent inter-conectat, urmand sa introduca inclusiv aplicatii bazate pe inteligenta artificiala.

„Pentru construirea data centerelor din Johannesburg si Cape Town, lucram cu partenerii nostri din Africa de Sud „, a declarat Huawei.

La inceputul lui noiembrie 2018, compania si-a anuntat pentru prima oara public planurile legate de data centerele din Africa, insa nu a dezvaluit detalii precum locatiile exacte, sau datele la care acestea vor deveni operationale.

Expansiunea  Huawei in Africa de Sud

Huawei Cloud a lansat mai mult de 160 de servicii cloud la nivel global, si planuieste sa combine tehnologiile cloud si AI pentru a-si lansa produsele si in Africa.

„Cu ajutorul tehnologiilor cloud si AI, incercam sa le oferim companiilor, mici si mari, o platforma de servicii AI, API-uri imbogatite si performante, algoritmi adaptati in functie de sectoarele industriale, si o infrastructura de calcul heterogena, astfel incat cu totii sa poata folosi algoritmi bazati pe inteligenta artificiala pentru a rezolva problemele practice”, a declarat Farouk Osman Latib de la Huawei.

Microsoft a depasit luna trecuta un termen limita auto-impus pentru lansarea a doua data centere Azure Cloud, localizate, de asemenea, in Johannesburg si Cape Town.

Compania a promis initial ca cele doua facilitati vor fi gata pana la sfarsitul anului 2018, si sustine acum ca vor deveni operationale la sfarsitul anului 2019.

Amazon Web Services are, de asemenea, in plan deschiderea a trei facilitati in Africa de Sud, acestea urmand sa fie gata la jumatatea anului 2020.

AWS Africa, in Cape Town, va fi prima facilitate de acest gen a companiei de pe continent. Amazon mai are un centru de dezvoltare in Cape Town, si un birou in Johannesburg.

Preluat de pe Data Center Dynamics

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.