Operatiile de la spitalul St Charles din Oregon au fost amanate din cauza unei pene de curent

Pe 7 februarie, o defectiune care a durat 45 de minute de la un data center OneNeck din Bend, Oregon a determinat spitalul St Charles sa amane operatiile.

„A fost vorba despre o defectiune a sistemelor de alimentare, atat ce principal cat si cel secundar”, a declarat purtatorul de cuvant al OneNeck pentru Bend Bulletin. OneNecK investigheaza care a fost cauza defectiunii.

OneNeck nu a oferit niciun alt detaliu legat de cauza incidentului, insa facilitatea este certificata LEED si are un UPS de ultima generatie, precum si un sistem pasiv de racire, Kyoto wheel. Facilitatea are o camera neutra de date, cu doua generatoare de 1.2 MW, si are o incarcatura critica de 750 de kW. Aceasta camera serveste clientii locali.

Purtatorul de cuvant a afirmat ca serviciile au fost repuse in functiune pentru majoritatea clinetilor 45 de minute, pana la o ora. Printre clientii afectati s-a aflat si ISP BendBroadband, insa in cazul acestuia problema a fost remediata in 20 de minute.

Spitalul St Charles nu a avut atat de mult noroc. Cand reteaua a cazut, in jurul orei 7:30, au fost aplicate imediat masurile de urgenta, astfel ca operatiile au fost amanate, acestea fiind reluate dupa ce problema a fost rezolvata.

One Neck IT Solutions este o subsidiara a Telephone and Data Systems, furnizor de colocare, cloud, precum si hardware IT si management de servicii. Telephone and Data Systems are data centere in Arizona, Colorado, Iowa, Minnesota, New Jersey, Oregon si Winsconsin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.